Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2019, 22:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V odletovej hale zostalo naraz cez 2 000 kufrov. Obrovský kolaps spôsobil výpadok softvéru odbavovania batožiny

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO
Uložiť Uložené

Letisko v Düsseldorfe má dnes rušný deň, v odletovej hale sa nahromadilo viac ako 2 000 kufrov.

Cestujúci aj zamestnanci letiska v Düsseldorfe dnes museli riešiť bizarný prípad v odletovej hale, ktorá sa kvôli nefungujúcemu systému na odbavovanie batožiny naplnila kuframi. Podľa informácií ČT24 ich bolo v jeden moment v obrovskej hale až 2 000, čo na svojom Instagrame zdokumentovala jedna používateľka Instagramu.

Odporúčané
Prečo si Ryanair pýta otravné poplatky navyše? Slovenská letuška nám prezradila, ako aerolinka funguje Prečo si Ryanair pýta otravné poplatky navyše? Slovenská letuška nám prezradila, ako aerolinka funguje 22. novembra 2018, 16:10

Podľa The Local trval výpadok od 3:30 do 8:45 ráno. Hovorca letiska potvrdil, že ani jedno lietadlo nemalo meškanie, niektoré však vzlietli bez batožiny na palube, čo museli cestujúci riešiť dodatočne. 

Problémom mala byť softvérová chyba, ktorá spôsobila kompletný výpadok odbavovacieho zariadenia. Podľa informácií bola situácia na letisku pokojná a nikomu sa nič nestalo, obrovský počet batožín je výsledkom enormného záujmu nemeckých pasažierov o dovolenkové destinácie. Ak by sa udalosť stala počas školského roka, pravdepodobne by boli škody oveľa menšie. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia