Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2019, 17:03
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muža vysadili na prázdnom letisku v Severnej Kórei. Nevedel sa dostať cez zamknutý vchod, potom ho zaskočila odletová hala

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO SEVERNÁ KÓREA
Uložiť Uložené

Jordana museli na letisko odviezť dve sprievodkyne so šoférom.

Jordan Simons v roku 2014 predal všetok svoj majetok, začal cestovať po svete a zarábať zo svojho laptopu. Najskôr sa venoval webovému dizajnu, potom si založil Instagram či YouTube a followeri mu postupne pribúdali. Dnes precestoval viac ako 65 krajín sveta a všetkým sledovateľom chce ukázať, že cestovať po svete dnes dokážeš bez toho, aby si musel začínať ako milionár.

Najnovšie sa na sociálnych sieťach šíri video, ktoré Jordan natočil v Severnej Kórei. Aj jeho napokon zviedla izolovaná diktatúra, kde turisti vidia len to, čo im miestny režim dovolí, a tak sa vydal do KĽDR.

Odporúčané
Námorník Igor: Vozíme náklad za viac než 15 000 000 €, v každom prístave čaká na muža nová žena (Rozhovor) Námorník Igor: Vozíme náklad za viac než 15 000 000 €, v každom prístave čaká na muža nová žena (Rozhovor) 15. apríla 2019, 10:42

Zaznamenal tam viacero videí, lenže to najzaujímavejšie zrejme pochádza z letiska. Na letisku za severokórejským hlavným mestom pôsobí výlučne jedna spoločnosť – Air Koryo, ktorá je jedinou jednohviezdičkovou aerolinkou sveta.

Samotný let však nebol taký otrasný, ako Jordan očakával. Oveľa bizarnejší zážitok si odniesol z letiska, kam ho priviezli dve sprievodkyne a šofér skoro ráno. Tak skoro ráno, že letisko ani len nebolo otvorené, vchodové dvere boli zamknuté a on si musel chvíľu počkať, kým sa dostane dnu.

V odletovej hale však nebolo ani živej duše. Jordan sa prechádzal po letisku a začudovane si mrmlal, že ešte nikdy nevidel prázdne letisko, pretože väčšina z nich je koniec koncov otvorená nepretržite.

Odporúčané
Ilegálny prieskum Černobyľu je nebezpečný, najstrašidelnejšie je podzemie nemocnice (Rozhovor) Ilegálny prieskum Černobyľu je nebezpečný, najstrašidelnejšie je podzemie nemocnice (Rozhovor) 23. mája 2019, 11:01

Na letisku zistil, že odtiaľ majú na ten deň naplánované len dva odlety. Medzi nimi bola 12-hodinová priepasť, takže človek vidí, ako obmedzená je doprava dnu aj von z KĽDR. Pred odletom si ešte vychutnal kávu, avšak žiadnu reštauráciu na letisku nenašiel, a tak mu musel stačiť hamburger na palube Air Koryo.

Domov
Zdieľať
Diskusia