Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2019, 9:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Anthony Joshua senzačne prehral s Andym Ruizom a stratil všetky svoje opasky

ŠPORT ANTHONY JOSHUA BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Britský boxer v New Yorku nepotvrdil svoju extratriedu.

Anthony Joshua vycestoval do New Yorku, aby si tam v Madison Square Garden zmeral sily s Američanom Andym Ruizom. Ten proti Britovi pôvodne nemal ani bojovať, pretože Ruiza organizátori zápasu získali ako záskok za Jarrella Millera, lenže Ruiz si pre svojho britského súpera pripravil veľké prekvapenie.

Najskôr vyzeral zápas vyrovnane, už v treťom kole skončil Ruiz na podlahe, ale nešlo o žiadnu vážnejšiu sériu úderov, ktorá by zápas ukončila. Joushuu súper zaskočil, pretože napriek svojej pozícii outsidera bol aktívny, nebál sa konfrontácie a na Brita pravidelne útočil takým štýlom, na ktorý Joshua nevedel odpovedať.

Bojová prevaha Ruiza sa naplno preukázala v siedmom kole, kde zostal Joshua po atakoch od svojho súpera taký otrasený, že nevedel plnohodnotne pokračovať v súboji a Ruiz si na konte pripísal výhru prostredníctvom technického knockoutu.

Vďaka víťazstvu sa stal novým majiteľom opaskov superťažkej váhy v organizáciách WBA (Super), IBF, IBO a WBO. Joshua bol v rozhovoroch po zápase sklamaný, hneď vyzval Ruiza na odvetu, pretože musí opasky získať naspäť, a pripustil aj zápasy s Deontayom Wildemor či Tysonom Furym.

Súboj Joshuu a Ruiza začína po 20 minúte a 30 sekunde

Domov
Zdieľať
Diskusia