Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2019, 7:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Para, Billy Barman aj Puding Pani Elvisovej dopĺňajú bohatý line up festivalu Grape

HUDBA
Uložiť Uložené

Nejde o žiadne veľké prekvapenie, už máš však oficiálne potvrdené, že na Grape nebudú chýbať najzásadnejšie slovenské kapely súčasnosti.

Festivalová sezóna sa nezadržateľne blíži a s ňou aj nádielka skvelej hudby pod holým nebom. Obzvlášť sa tešíme na Grape, kde už tradične nebude počas 9. a 10. augusta na letisku v Piešťanoch chýbať ani naša Refresher Zóna. Viac sa dozvieš už čoskoro, zatiaľ sa poďme pozrieť na nové mená, ktoré organizátori predstavujú. 

Tentokrát zalovili v domácich vodách a my sa dozvedáme, že chýbať nebude trojica Para, Billy Barman a Puding Pani Elvisovej, čo sú v súčasnosti najaktívnejšie kapely obiehajúce Slovensko so svojou tvorbou. Všetci odohrajú svoje najväčšie hity a napríklad chalani z Billy Barman aj nové veci, ktoré možno budeš mať možnosť počuť v premiére. Šušká sa o novom štúdiovom albume, tak sa nechajme prekvapiť. 

Odporúčané
Slovenská kapela Billy Barman porovnáva súčasnosť s dobou nevinnosti a mladosti. V dobrom Slovenská kapela Billy Barman porovnáva súčasnosť s dobou nevinnosti a mladosti. V dobrom 23. mája 2019, 20:00

Zo zahraničných mien máme už dávno potvrdené kapacity ako Rudimental, The Kooks, CHVRCHES, Tove Lo, The Vaccines, Jon Hopkins, Dub FX, Andy C, Kruder & Dorfmeister, The Black Madonna a desiatky ďalších.

Viac sa už dozvieš na oficiálnej stránke, kde máš možnosť zakúpiť si lístky v predpredaji. Nezabúdaj, že v minulom roku sa Grape vypredal ešte pár dní pred začiatkom, a tak nezaháľaj, ak sa potom nechceš pretekať a zbytočne preplácať za lístky od priekupníkov. 

Para, Billy Barman aj Puding Pani Elvisovej dopĺňajú bohatý line up festivalu Grape
Domov
Zdieľať
Diskusia