Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2019, 17:15
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Leonardo DiCaprio vraždí v bláznivom Tarantinovom filme náckov plameňometom a poškuľuje po sexy Margot Robbie

Leonardo DiCaprio vraždí v bláznivom Tarantinovom filme náckov plameňometom a poškuľuje po sexy Margot Robbie
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD QUENTIN TARANTINO
Uložiť Uložené

Once Upon a Time in Hollywood vyzerá jednoducho úžasne.

Vidieť pokope Brada Pitta, Leonarda DiCapria a Al Pacina je samo o sebe na nezaplatenie. Keď si k tomu ale pripočítaš, že táto trojica hollywoodskych hviezd bude vo filme vystupovať pod taktovkou geniálneho Quentina Tarantina, je jednoducho nemožné, aby si sa po zhliadnutí traileru netešil ako malé dieťa. A to výpočet známych hereckých osobností ešte zďaleka nekončí.

Once Upon a Time in Hollywood bude mimo iného aj snímkou o natáčaní filmov, kde sa DiCaprio predstaví ako herec Rick Dalton, stvárňujúci napríklad zabijaka nacistov či kovboja. Hereckých rolí talentovaného Daltona však v pripravovanej tarantinovke uvidíme určite omnoho viac. A aby toho nebolo málo, Rick Dalton si zabojuje aj s legendárnym Bruceom Leem. 

Čaká nás humorná, ale taktiež pomerne drsná a určite aj kontroverzná jazda, kde budeme svedkami vražedných počínaní šialenca Charlesa Mansona a jeho rodiny. V čase 2:12 si môžeš všimnúť, ako sa pravdepodobne Manson s kumpánmi blíži k domu bývalej herečky a manželky Romana Polanskiho Sharon Tate.

Odporúčané
Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru Tarantino odmietol zostrihať Vtedy v Hollywoode. Čína sa rozhodla zrušiť jeho premiéru 19. októbra 2019, 19:44

Tú vo filme stvárnila zvodná Margot Robbie. Tate a jej priatelia boli v auguste 1969 Mansonovou skupinou zavraždení. Zabijackej partii neprekážalo ani to, že Polanskiho žena bola v danej dobe tehotná. Už teraz môžeme predpokladať, že 9. film Quentina Tarantina bude zas opäť jednoducho výnimočný.

Okrem menovaných hercov si v snímke zahrali Emile Hirsch, Kurt Russell, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, James Marsden, Scoot McNairy či Margaret Qualley. Slovenská premiéra je v súčasnej dobe plánovaná na 8. augusta (srpen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia