Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2019, 16:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Orientálna noc elektronickej hudby v Novej Cvernovke oživí bratislavskú klubovú scénu

HUDBA NOVÁ CVERNOVKA
Uložiť Uložené

31. mája bude v kreatívnom a kultúrnom centre Nová Cvernovka prvýkrát večer venovaný súčasnému zvuku klubového života krajín Blízkeho východu.

Priestor Novej Cvernovky v Bratislave je útočiskom pre kultúru v akomkoľvek význame a s radosťou hostí aj experimentálne hudobné udalosti. Tentokrát sa môžeš tešiť na oživenie klubovej scény v hlavnom meste vďaka udalosti s názvom Elektro Hafla. Po arabsky to znamená stretnutie, resp. ceremóniu a na párty s týmto názvom môžeš v zahraničí naraziť relatívne bežne. 

31. mája bude mať v Nová Cvernovka prvýkrát večer venovaný súčasnému zvuku klubového života krajín Blízkeho východu.

Fantastický hudobný svet k nám prídu odprezentovať Tropikal Camel s jeho bassovou fúziou a lavírovaním medzi hudobným dedičstvom a afrofuturizmom. Pridá sa k nemu izraelský Dj RAMZY al spinoza, ktorý kultúrou v Jeruzaleme a Tel Avive spája konfliktmi a hranicami rozdelené ľudské svety na hafla dancefloore. Svoj set odohral aj na minuloročnej Pohode.

O support sa postarajú lokálni DJs: Mooshak alias DJ Potkan z Hudby sveta na Rádiu_FM a DJ Džbán, ktorý hrá až pokým sa nerozbije. Bude to veľkolepý večer a nepôjde len o klasickú party, celý interiér aj ponuka nápojov budú totiž ladené ako orientálna noc. Viac informácií na oficiálnej facebookovej udalosti

Orientálna noc elektronickej hudby v Novej Cvernovke oživí bratislavskú  klubovú scénu
Orientálna noc elektronickej hudby v Novej Cvernovke oživí bratislavskú klubovú scénu
Domov
Zdieľať
Diskusia