Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2019, 23:39
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Politik si zaplatil reklamu na PornHube. „Musíš byť tam, kde sú tvoji voliči,“ skonštatoval

ZAUJÍMAVOSTI PORNHUB
Uložiť Uložené

Šikovná politická kampaň zaujala ľudí na sociálnych sieťach.

Dánsko už na začiatku júna čakajú parlamentné voľby, a tak sa jednotlivé strany a politici poctivo pripravujú na súboj o voličskú priazeň. Jedným z nich je aj Joachim B. Olsen, ktorý je od roku 2011 členom strany Liberálna aliancia, a aj tentoraz sa uchádza o miesto v parlamente. Ako sám uviedol, svoju kampaň vedie na 95 % seriózne, a tak mu zostáva trochu priestoru na humor.



Svoj zmysel pre humor dokázal zaujímavým spôsobom, keď si zaplatil politickú reklamu priamo na stránke PornHub, ktorú ti nijak zvlášť predstavovať nemusíme. Našli ho tam viacerí Dáni, a tak sa jeho reklama onedlho začala rozoberať na sociálnych sieťach. Olsen zareagoval, že na PornHube si reklamu zaplatil naozaj sám. Hlavný argument? Treba byť tam, kde sú tvoji voliči, cituje ho portál Sky News.

Na reklame sa teraz dánska verejnosť dobre zabáva, ale samozrejme sa našli aj niektorí kritici, ktorým sa propagácia na porno stránke veľmi nepozdáva. Olsen však hovorí, že zatiaľ dostával prevažne pozitívne reakcie a z tých negatívnych si ťažkú hlavu nerobí, pretože dnes vraj nemôžeš urobiť nič bez toho, aby sa niekto neurazil.

Domov
Zdieľať
Diskusia