Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. mája 2019, 21:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Barber Benzo zarába 5-krát viac ako pred 5 rokmi. Počúvaj jeho prvý rapový počin

HUDBA
Uložiť Uložené

Na debutovej skladbe sa objavuje s kolegom menom BWAYNE.

Benzo je ešte stále na Slovensku viac známy ako Palermo Barber, aj keď si tak už dlhší čas nehovorí. Určite však vieš, že je priekopníkom vo svojom obore a hlavne vďaka nemu je dnes v našich končinách populárna disciplína barberov, resp. holičov. Založil MMG Freedom Barbers a nedávno otvoril spoločne s partnerom Woodym piatu pobočku. 

Úspešný podnikateľ sa však rozhodol vyskúšať aj čosi iné a keďže má aj vďaka svojmu povolaniu blízko k najlepším raperom, skúsil práve hudbu. 

Teraz máme možnosť počuť jeho debutovú vec spoločne s parťákom BWAYNE. Chalani sa rozhodli nasadnúť na vlnu, ktorá aktuálne funguje, poňali to však po svojom a bude zaujímavé sledovať, kam budú smerovať ich ďalšie hudobné kroky. 

Na skladbe DM venuje Benzo text v prvom rade tomu, ako sa vypracoval a jeho kolega poňal rovnakú tému z trochu inej perspektívy. O klasický reprezent klip sa postaral Tibor Kuna a poďakovanie patrí aj šikovnému Patrikovi Rivierovi, ktorý mal na starosti zvuk. 

Domov
Zdieľať
Diskusia