Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2019, 15:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Fenomenálny Canelo sa vyhol 10 úderom za 5 sekúnd. Internet ho prirovnáva k Neovi z Matrixu

ŠPORT BOX
Uložiť Uložené

Mexický boxer si zápas vychutnával plnými dúškami.

Boxer Saul „Canelo“ Alvarez je momentálne jedným z najlepšie platených športovcov na svete. Po úspešnej odvete proti Golovkinovi sa v sobotu večer postavil v Las Vegas proti Danielovi Jacobsovi z amerického New Yorku.

Mexičan Canelo neplánoval odchádzať domov ako porazený, čo napokon fanúšikov splnil do poslednej bodky. Rozhodcovia jednohlasne rozhodli, že Canelo v zápase dominoval a vyhral, vďaka čomu si odnáša titul IBF v strednej váhe a rozširuje tak svoju zbierku opaskov.


Aj keď súboj pre divákov nepriniesol takmer žiadne vzrušujúce divadlo, v jednej chvíli Canelo dvíhal ľudí zo sedačiek. Vo štvrtom kole sa Jacobs rozohnil a Mexičana napadol tak vášnivo, že sa mu v priebehu 5 sekúnd pokúsil uštedriť približne 10 úderov.

Stal sa však presný opak. Jacobs síce udieral, ale Canelo sa bez problémov uhýbal, čo mnohí na sociálnych sieťach začali prirovnávať k filmovému Neovi z Matrixu. Objavili sa dokonca aj prirovnania k legendárnemu Muhammadovi Alimu, ktorý takto provokoval svojho súpera Michaela Dokesa v roku 1977.

Domov
Zdieľať
Diskusia