Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2019, 15:12
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zvodná Jennifer Aniston a Adam Sandler sú v komédii od Netflixu podozrievaní z vraždy dobodaného boháča

Zvodná Jennifer Aniston a Adam Sandler sú v komédii od Netflixu podozrievaní z vraždy dobodaného boháča
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herecké duo opäť spája svoje sily.

Nestarnúcu krásku Jennifer Aniston preslávil najmä seriál Priatelia, kde si zahrala postavu Rachel. Adam Sandler je pre divákov všeobecne známy najmä účinkovaním v šialených komédiách ako napríklad Zohan. V dráme Reign Over Me, kde si strihol jednu z hlavných úloh, nám však ukázal, že zvládne aj rolu v serióznejších žánroch.

Tentokrát sa ale vrhne do ďalšej bláznivej komédie s názvom Murder Mystery. V nej stvárni úlohu newyorského policajta, ktorý zobral svoju ženu (Jennifer Aniston) na výlet po Európe.

V traileri môžeš vidieť, že sa Sandlerova žena v lietadle spozná s charizmatickým miliardárom. Ten manželský pár pozve na svoju gigantickú jachtu. Na nej sa však boháč stáva obeťou brutálnej vraždy. V rámci nej budú samozrejme Aniston a Sandler patriť medzi hlavných podozrivých.

Zjednodušene povedané by sme mohli tvrdiť, že Murder Mystery bude predstavovať akúsi komediálnu verziu Vraždy v Orient exprese. Áno, aj tu sa na scéne objaví detektív (Dany Boon). Tentokrát to však nebude skúsený Hercule Poirot, ale nešikovný vyšetrovateľ typu inšpektora Clouseau. Ak ťa takzvané „sandlerovky“ vedeli zväčša pobaviť a prechovávaš sympatie k jeho filmovej žene Aniston, Murder Mystery by si mal dať rozhodne šancu.

Po romantickej komédii Just Go with It (Skús ma rozosmiať) z roku 2011 ide o ďalšiu komediálnu spoluprácu Sandlera a Aniston. Okrem nich vo filme uvidíš hercov, ako Luke Evans, Gemma Arterton či Terence Stamp. Film režíroval Kyle Newacheck (Game Over, Man!) a scenár k snímke napísal James Vanderbilt (Zodiac). Premiéra je aktuálne stanovená na jún (červen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia