Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2019, 14:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Avengers: Endgame už uniklo na torrenty

FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Očakávaný film od Marvelu ľudia sťahujú cez torrenty.

Milovníci filmov od Marvelu netrpezlivo čakali a stále čakajú na Avengers: Endgame. Slávnostná premiéra bola naplánovaná na 25. apríla na Slovensku, ale úvodné premietanie v Spojených štátoch amerických by malo prísť až zajtra. Napriek tomu si čínski fanúšikovia mohli prísť na svoje už včera, čo vyvrcholilo únikom filmu na torrentové stránky, píše Variety.

Snáď nikoho neprekvapí, že nejde o žiadnu vysokú kvalitu. Avengers niekto natočil v čínskom kine, takže nahrávka je v otrasnej kvalite a celý film je pokrytý všemožnými blikajúcimi logami. Ak však nemáš absolútne žiadne nároky na kvalitu svojich filmov, možno by ťa nahrávka aj tak potešila.

Na výber je dokonca viacero možností, pričom jednotlivé torrenty sa chvália prívlastkami ako HD a 720p, lenže realita je oveľa biednejšia. Veľkosť najpopulárnejšieho torrentu dosahuje takmer 4 GB, ale dajú sa nájsť aj verzia s veľkosťou 2 GB či dokonca 900 MB. Sťahovať by si ich však nemal.

Nielenže je to ilegálne, ale ešte ťa aj budú bolieť hlava a oči, pretože sa na kamerovú verziu nedá pozerať. Radšej si trojhodinovú pecku zájdi pozrieť do kina, v ideálnom prípade rovno vo verzii IMAX, ktorá ti poslúžia ako najlepšia rozlúčka s Avengers.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37


Domov
Zdieľať
Diskusia