Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2019, 15:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jeb*ť náckov, odkazujú Vladimir 518 a Zverina. Zastávajú sa Slovákov s tmavou pleťou a urážajú rasistov

HUDBA
Uložiť Uložené

Zverina a 518 sa pripomínajú videoklipom, v ktorom hovoria o svojej pracovitosti a zároveň lenivosti, ale aj o tom, že nemajú radi náckov.

Zverina v minulom roku vydal ďalší sólový projekt, pričom minimálne na Spotify sa najúspešnejšou skladbou stala Ještě jednou s Vladimirom 518. Tá je tradičnou protisystémovou záležitosťou, kde obaja interpreti dávajú jasne najavo, že sa od bežnej verejnosti na do veľkej miery odlišujú. Dávajú poslucháčom na javo aj to, akým spôsobom pristupujú k práci. 

Člen PSH prezdrádza čosi viac o svojom workoholizme a Zverina zasa o lenivosti. Obaja však majú spoločný negatívny názor na nacistov, ktorým priamo v refréne dávajú jasne najavo, čo si o nich myslia.

Zverky ešte časť svojej slohy venoval známej reklame na vodku, v ktorej sa v hlavnej úlohe predstavila Natália s tmavou pleťou. Posiela tak odkaz rasistom, ktorí majú podľa slovenského rapera hlavy v zadku. 

O hudobnú produkciu sa postaral Mike Trafik a videoklip po režisérskej stránke ošéfoval Vít Hradil. Opäť ide o netradičnú a veľmi dobre spracovanú záležitosť, za čo si chalani zaslúžia pochvalu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia