Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2019, 13:17
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Policajt Dave Bautista a taxikár Kumail Nanjiani lovia teroristu. Sleduj zábavný trailer akčnej komédie Stuber

Policajt Dave Bautista a taxikár Kumail Nanjiani lovia teroristu. Sleduj zábavný trailer akčnej komédie Stuber
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka Stuber sa predstavila debutovými zábermi, ktoré vnadia na skvelý zážitok.

Dave Bautista sa iba nedávno predstavil v prvej ukážke z komédie My Spy a dnes sa nám pripomína znova. Na projekt s názvom Stuber sa však tešíme oveľa viac. Narozdiel od rodinne ladeného My Spy je totiž Stuber akčnou buddy komédiou, v ktorej sa okrem drsňáka Bautistu ukáže aj talentovaný Kumail Nanjiani (The Big Sick), takže tu rozhodne nebude núdza o množstvo vtipných momentov.

A už podľa nižšie priloženého debutového traileru môžeme predpokladať, že chémia medzi nimi funguje parádne. Nanjiani stvárni Uber vodiča menom Stu, ku ktorému nastúpi detektív Vic (Bautista). Ten je ale v pätách sadistického a krvilačného teroristu, takže sa Stu razom ocitne v poriadne nelichotivej situácii. Musí si tak zachovať chladnú hlavu, spoľahnúť sa na dôvtip a hlavne vyjsť v ústrety svojmu spolucestujúcemu, aby si udržal vysoké zákaznícke hodnotenie.

Za réžiou stojí Michael Dowse (Goon, What If), o scenár sa postaral Tripper Clancy (Four Against the Bank), no a čo sa ďalšieho obsadenia týka, tak okrem vyššie spomínanej dvojky uvidíme aj hercov, ako Betty GilpinIko UwaisJoshua MikelAmin JosephChristine HornScott Lawrence či Lyon Beckwith. Premiéra je v našich kinách naplánovaná na 11. júla (červenec) 2019.

Stuber
Stuber Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia