Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2019, 15:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine má nasledovníčku v kontroverzii. Matka jeho detí si pripisuje zásluhy za aktuálne najväčší rapový hit

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Zatiaľ čo je Tekashi vo väzení, dúhovú rodinku reprezentuje v americkom hudobnom priemysle aspoň jeho bývalá partnerka.

Ešte chvíľu potrvá, kým sa bude rozhodovať o tom, či sa Tekashi 6ix9ine bude môcť vrátiť na slobodu a otázkou stále je, či by v tomto prípade nebol nútený využiť program na ochranu svedkov. Všetky najnovšie aktuality sme pred pár dňami zhrnuli v tomto článku, takže poďme rovno k veci. 

Zatiaľ čo dúhový raper čaká na 24. január a intenzívne pomáha federálnej polícii objasňovať drogové aj násilné trestné činy, matka jeho dieťaťa nezaháľa a „rodinku“ reprezentuje tak, že by bol na ňuj 6ix9ine určite hrdý. Do istej miery dokonca ide v jeho kontroverzných šľapajách, keď najprv zviditeľnila svoju osobu prostredníctvom rozsiahleho a veľmi otvoreného rozhovoru a následne kúsok slávy hneď premenila na malý konflikt. 

Odporúčané
Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia 20. februára 2019, 18:28

Konkrétne posiela odkaz cez sociálne siete aktuálne najvyhajpovanejšiemu raperovi menom Blueface, ktorého môžeš poznať vďaka tracku Thotiana. Jednoduchá melódia aj text z nej spravili samohrajku známu po celom svete a dočkali sme sa aj mnohých remixov, pričom jeden vytvorili aj chalani z Haha Crew v spolupráci s Egom

Práve Tekashiho babymama si však z ničoho nič začala nárokovať práva na originál tracku a od autora žiada peniaze. Dôvodom má byť, že kľúčové slovo Thotiana vymyslela ona a spropagovala ho prostredníctvom svojho Instagramu.

Ťažko povedať, nakoľko myslí Sara Molina svoje prehlásenie vážne, predpokladáme však, že ak by išlo o žart, pravdepodobne by konflikt nezašiel tak ďaleko. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Everyone tag BlueFACE or wack 100... tell them 69 baby mama says she owed a check for making up the word “thotiana” and getting the song lit. Via @theshaderoom

Príspevok, ktorý zdieľa DJ Akademiks (@akadmiks),

Samotný Blueface už zareagoval na svojom oficiálnom profile, na rozdiel od všetkých ostatných sa však zachoval dospelo a len sa pousmial nad tým, ako každý tvrdí, že vytvoril skladbu Thotiana a on je vlastne jediný, kto nič nespravil. O niečo tvrdšie už k situácii pristupuje jeho manažér menom Wack 100.

Odporúčané
Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu 3. septembra 2021, 9:30

Ten pridal momentku s popisom,, že takto bude vyzerať latexová nafukovacia panna a odporučil ju všetkým svojim kamarátom. Nuž, budeme zvedaví, čo si pre nás ešte Sara pripraví, no všetko nasvedčuje tomu, že sa jej priťahovanie pozornosti zapáčilo. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Wack 100 speaks

Príspevok, ktorý zdieľa DJ Akademiks (@akadmiks),

Domov
Zdieľať
Diskusia