Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
25. marca 2019, 12:50
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Roztomilá babička ťa naučí, ako upiecť Krtkovu tortu. Nepotrebuje na to ani zmes od Dr. Oetkera

GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Babička podľahla najnovšiemu sladkému trendu.

Ak si dodnes žil v jaskyni, zrejme si na československom internete zachytil meme Krtkova torta. Dr. Oetker nevedomky vytvoril fenomén posledných dní a na tento trend sa najnovšie chytila roztomilá česká babička.

Nejde o žiadnu novú tvár, pretože na YouTube už točí videá nejaký ten piatok, a tentoraz chcela svojim divákom ukázať, ako upiecť Krtkovu tortu bez samotného pripraveného výrobku od známej spoločnosti.

Na videu zachytila jednotlivé kroky a pečenie torty vyzerá jednoduchšie, ako keby si to mal celé skúšať sám doma. Babička je očividne šikovná a skúsená kuchárka, ktorá nepotrebuje prípravnú zmes a všetko si zaobstarala úplne sama. Musíme podotknúť, že s tortou je slušná piplačka, pretože si musíš všetky ingrediencie pripraviť osobitne. 

Výsledok pečenia je však skvostný. Ako píšu niektorí ľudia v komentároch, takáto podomácky vyrobená torta vyzerá lepšie, pričom zmes od Dr. Oetkera je podľa viacerých ľudí príliš drahá.

Pri pohľade do internetovej ponuky reťazcov zisťujeme, že Krtkova torta od Dr. Oetkera stojí 2,99 €, ale musíš si k nej viacero ingrediencií vrátane banánov dokúpiť. Bežnému mladému človeku napokon poslúži lepšie, ako keby mal postupovať podľa babičkinho receptu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia