Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. marca 2019, 10:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Stein27 nebude ďalej vystupovať s Barberom. Ruší všetky spoločné koncerty

HUDBA
Uložiť Uložené

Čo sa medzi brnenskými rapermi stalo zatiaľ nevieme, no všetko nasvedčuje tomu, že sa ich cesty pomaly ale isto rozchádzajú.

Českú rapovú scénu si pomaly ale isto do rúk preberajú mladí interpreti, pričom okrem Prahy nezaostávajú ani reprezentanti Pardubíc a zabudnúť nemôžeme ani na Brno, kde sa dlhodobo objavuje najviac talentovaných raperov. V prípade nepoľavenia čaká ešte zaujímavá kariéra aj Steina známeho pod nickname 27wolfenstein, ktorý má na konte viacero stotisícových hitov. 

Aktuálne však, podobne ako veľa jeho kolegov v minulosti, podľa všetkého naráža na problém vo vlastnej crew, keďže sa fanúšikovia oficiálnou cestou prostredníctvom jeho Instagramu dozvedajú informáciu o tom, že ďalej nebude s Barberom vystupovať na SCB Tour. Žiadne ďalšie podrobnosti neuviedol, no svojich zástancov potešil aspoň informáciou, že bude ďalej vystupovať sám. 

Podľa všetkého sa teda so svojimi kolegami nezhodol a už len skutočnosť, že vypol možnosť diskusie pod príspevkom avizujúcim túto zmenu dokazuje, že to zatiaľ riešiť nebude chcieť. My sa budeme tešiť na novú hudbu a v prípade ďalších nových informácií ťa budeme informovať. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa petr adámek- Sky Club Benelux (@27wolfenstein),

Domov
Zdieľať
Diskusia