Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2019, 19:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bez čoho si Ektor nevie predstaviť svoj backstage? Na krste mu hosťovali Separ, Yzomandias aj Pil C

HUDBA
Uložiť Uložené

Sleduj ďalšie pokračovanie série Refresher Backstage, s ktorým sme sa tentokrát presunuli do Prahy na krst Ektorovho albumu Marko.

V rámci série Refresher Backstage sme už navštívili priestory vyhradené pre vystupujúcich snáď všade, kde to bolo možné. Fanúšikov sme tak prostredníctvom kamery dostali na miesta, kam by sa inak nikdy nemali možnosť pozrieť a zároveň nechýbajú ani menej formálne rozhovory, takže sa ešte ako bonus dozvieš aj veľa zaujímavostí. 

Ako už asi vieš, pred pár dňami vydal svoje siedme sólo pražský raper Ektor, pričom sa hneď rozhodol zorganizovať obrovský krst v domácom Fóre Karlín. Tento priestor sa mu nakoniec dokonca podarilo vypredať, čo je pre rapera v jeho pozícii veľmi zásadným miľníkom v kariére. My sme na tejto udalosti zúčastnili s kamerou a mikrofónom, no ešte predtým sme navštívili aj zvukovú skúšku, aby sme odchytili samotného hlavného aktéra. 

Počas večera nám ešte na otázky ochotne odpovedali aj hostia ako Yzomandias, Pil C, Separ, Sergei Barracuda alebo Strapo. Dozvieš sa tak čosi viac a chýbať nebudú ani zábery z vystúpení. 

Do pozornosti dávame najbližšiu zastávku v Bratislave, počas ktorej zároveň prebehne slovenský krst. Ten sa bude konať už 8. marca v MMC, no a ako už tušíš, ani tam nebudú chýbať hostia z albumu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia