Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2019, 10:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor má stále čo zlepšovať aj po 15 rokoch v hre. Sleduj GTA videoklip

HUDBA
Uložiť Uložené

Pražský raper sa tesne pred dôležitým koncertom pripomína novým videoklipom, ktorý sa vydal natočiť za veľkú mláku.

 

Ektorov ďalší sólový album je na svete a teraz ho čaká ešte dôležitejšia úloha. Musí všetkých fanúšikov presvedčiť o tom, že Marko funguje nie len v slúchadlách, ale aj naživo. Na základe uverejneného materiálu súdime, že práve na živých koncertoch budú skladby fungovať najlepšie, no radi sa necháme prekvapiť. 

Dnes sme sa dočkali nového videoklipu, ktorý tentokrát vznikal za veľkou mlákou a o jeho tvorbu sa postaral Dušan Krajčovič. Ten je známym slovenským tvorcom rapových vizuálov a na konte ich má už desiatky. Hudobnú produkciu v tomto prípade doplnila dvojica Sean Brown a Achillesbeats, takže si Ektor vyskúšal aj zahraničnú spoluprácu. 

Ako už iste vieš, 1. marca nás čaká krst vo Fóre Karlín a týždeň na to sa ešte pražský raper predstaví v Bratislave. Viac informácií a aktualít nájdeš na facebookových udalostiach a my máme pre teba tento týždeň nachystané ešte jedno veľké prekvapenie v spolupráci s Ektorom, ktoré uzrie svetlo sveta vo štvrtok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia