Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2019, 12:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mike Tyson sa raz chcel pobiť s gorilou. Zoologickej záhrade ponúkol 10 000 dolárov, aby ju mohol potrestať za šikanu

ŠPORT BOX MIKE TYSON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Newyorská zoologická záhrada mu však nevyhovela.

Mike Tyson bol vždy kontroverznou postavou. Na vrchole svojej kariéry nemal vo svete ťažkej boxerskej váhy žiadnu konkurenciu a možno si ani nevedel, že v jednej chvíli nechcel bojovať len s ľuďmi, ale aj so zvieratami.

Mike mal vždy blízko ku zvieratám, obľuboval holubice či svojho ikonického tigra, lenže jedného dňa zaplatil newyorskej zoologickej záhrade, aby ju mohol navštíviť po otváracích hodinách so svojou partnerkou Robin. Chceli si užiť romantickú prechádzku po zatvorenej záhrade, keď Mike zbadal klietku s gorilami.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mike Tyson (@miketyson),

Boxer si v klietke všimol niekoľko zvierat, ktorých najväčšia gorila očividne šikanovala. Neustále jednotlivých kolegov otravovala a bola agresívna, čo Tysona vyprovokovalo natoľko, že sa otočil na zamestnanca zoologickej záhrady, ktorý dvojicu sprevádzal, a ponúkol mu 10 000 dolárov, ak mu hneď v tej chvíli otvorí klietku a umožní mu pobiť sa s gorilou.

Odporúčané
Michal robí zájazdy s luxusnými autami: Najrýchlejšie som šiel 347 km/h. V Chorvátsku nás naháňal policajný vrtuľník (Rozhovor) Michal robí zájazdy s luxusnými autami: Najrýchlejšie som šiel 347 km/h. V Chorvátsku nás naháňal policajný vrtuľník (Rozhovor) 4. apríla 2024, 16:30

Zamestnanec samozrejme z pochopiteľných dôvodov odmietol. Mike trval na svojom a chcel „dať na držku“ tej gorile, ktorá šikanuje svojich kamarátov. Keby však do klietky vošiel, s najväčšou pravdepodobnosťou by z nej už živý nevyšiel. Obyčajná gorila bez akéhokoľvek tréningu disponuje aj 10-krát väčšou silou ako človek, a tak by možno Tyson zviera udrel raz a potom by svoje rozhodnutie oľutoval.

Ako skonštatovali ľudia v komentároch na portáli Reddit, na jednej strane rozumejú, prečo ho do klietky zamestnanec nepustil, pretože by z toho zrejme mohol mať problémy so zákonom. Keby sa ale Tyson ako neporaziteľný ničiteľ boxerských súperov gorile postavil a zabila by ho, zrejme by šlo o jeden z najlepších športových príbehov v histórii.

Domov
Zdieľať
Diskusia