Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2019, 19:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Opitý Slovák v Ružomberku šoféroval s 3 promile alkoholu. Stihol nabúrať v protismere, ale porozbíjať aj zaparkované autá

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Policajti zdieľali video na svojom facebookovom profile.

Vypiť si a potom sadnúť za volant. Šoférovanie pod vplyvom alkoholu by sme mohli označiť za slovenskú klasiku, pretože naši policajti deň čo deň riešia nezodpovedných šoférov, ktorým nezáleží na svojom zdraví ani zdraví ostatných účastníkov cestnej premávky.

Neustále preto šoférujú v opitosti, čo sa často končí nehodou alebo tragédiou. Šťastie v nešťastí mal aj muž z Ružomberka, ktorý si za volant sadol s 3 promile alkoholu. 

Policajti dnes zverejnili zábery priamo z mesta, kde 43-ročný Slovák vyčíňal. Pri 3 promile alkoholu človek ledva stojí na nohách, takže ťažko vôbec pochopiť, ako dokázal naštartovať a pohnúť sa s autom.

Alkohol očividne zafungoval, pretože muž skončil v protismere, kde narazil do auta a následne sa snažil niekoľko sekúnd bezvýsledne preraziť auto pred sebou, keďže mu opitá hlava zrejme nedokázala vyhodnotiť, že sa snaží prejsť cez prekážku.

Konečná bilancia chlapíka nebola príjemná. Narazil do dvoch zaparkovaných áut, trafil auto v protismere a dokonca narazil do zadnej časti jedného vozidla, čím ho odhodil do iného auta. Policajti skonštatovali, že muža už vyšetrujú a spravodlivosti neujde.

Domov
Zdieľať
Diskusia