Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2019, 11:17
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bohemian Rhapsody ukáže na Blu-ray celý 22 minútový záznam koncertu Live Aid s Ramim Malekom

Bohemian Rhapsody ukáže na Blu-ray celý 22 minútový záznam koncertu Live Aid s Ramim Malekom
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Konečne budeme môcť počuť legendárne skladby v kompletnej podobe.

Niet pochýb o tom, že novinka Bohemian Rhapsody spravila dieru do sveta. Snímku miluje väčšina divákov a v rámci štatistiky možno film označiť za doposiaľ najúspešnejšiu hudobnú biografiu.

Aby toho nebolo málo, vďaka popularite Bohemian Rhapsody sa rovnomenná legendárna pieseň od skupiny Queen stala najviac streamovanou skladbou 20. storočia. I keď sa voči príbehovej rovine vyskytla určitá negatívna odozva, na stvárnenie hudobných scén počuť z každého kúta samú chválu.

Aj nespokojnejší jedinci boli záverom Bohemian Rhapsody jednoducho očarení. Fantastické prevedenie legendárneho koncertu Live Aid z roku 1985 bude navyše vďaka bonusovým scénam z Blu-ray a DVD edicie rozšírené o plnú verziu, ktorá by mala trvať rovných 22 minút.

Bohemian Rhapsody zverejní 22-minútový záznam koncertu Live Aid s Ramim Malekom
Bohemian Rhapsody zverejní 22-minútový záznam koncertu Live Aid s Ramim Malekom Zdroj: 20th Century Fox

Vďaka bonusom konečne započujeme aj skladby, ako Crazy Little Thing Called Love či We Will Rock You a diváci budú môcť nahliadnuť až do zákulisia tvorby, kde ich čakajú viaceré interview s členmi štábu či kapely. DVD a Blu-ray edícia sa do predaja dostane už 12. februára (únor) 2019.

Známy filmový portál ešte v minulom roku vyspovedal hercov na čele s Ramim Malekom, ktorí mu prezradili, že do kina sa nezmestilo hneď niekoľko hodnotných scén. Z nižšie priloženého zoznamu je však zatiaľ potvrdený len plný záznam Live Aid. Tieto a mnohé iné zábery by nás teda mohli (ale nemusia) čakať priamo v bonusoch. 

Okrem celého záznamu Live Aid tvorcovia vystrihli nasledujúce – niektoré zábery Freddieho z New Yorku, ako Freddie vo vani vymyslel skladbu Crazy Little Thing Called Love, dlhšie scény Freddieho a Mary, ako Freddie vymyslel znak kapely Queen, ako sa John Deacon pripojil ku kapele či skladbu '39 hranú počas tour v Japonsku.

Domov
Zdieľať
Diskusia