Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2019, 13:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mladá kráska sa zobudí do toho istého dňa toľkokrát, koľkokrát ju zabije záhadný vrah. Happy Death Day 2U dorazí na Valentína

Mladá kráska sa zobudí do toho istého dňa toľkokrát, koľkokrát ju zabije záhadný vrah. Happy Death Day 2U dorazí na Valentína
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prežívať svoju smrť stále dokola nie je pre hlavných aktérov žiadna zábava.

Spoločnosť Blumhouse (Split, Get Out, The Purge) v roku 2017 priniesla netradičný slasher s názvom Happy Death Day. V ňom sme nahliadli do života mladej Tree Gelbman (Jessica Rothe), ktorá sa ocitla v akejsi časovej slučke.

Jej deň sa zresetoval ihneď po tom, čo ju zavraždil neznámy maskovaný vrah. Svoju smrť si preto musela opakovať dovtedy, kým neprišla na to, ako sa z tohto začarovaného kruhu nakoniec dostať.

Príbeh druhej časti priamo nadviaže na jednotku, pričom jej záver odhalili tvorcovia v samotnom traileri, a preto si pred otvorením upútavky radšej najprv pozri prvý diel. Najväčšia zmena v pokračovaní bude asi spočívať iba v tom, že miesto Tree sa tajomný vrah rozhodne vraždiť aj jej blízke okolie.

Prvý diel si diváci vo všeobecnosti celkom pochvaľovali, takže je celkom možné, že sa z Happy Death Day 2U nevykľuje žiadne sklamanie. Trailer však v žiadnom ohľade nenaznačuje, že by mala snímka priniesť niečo, čo sme v priebehu jednotky ešte nevideli. Pokiaľ si s ňou teda nebolo spokojný, je pravdepodobné, že ťa neohúri ani dvojka.

Na druhej strane sa ale hlavná herečka Jessica Rothe vyjadrila, že sa tvorcovia dokázali vyvarovať opakovania rovnakých motívov, takže možno samotný trailer iba nechcene zavádza.

Film znova režíroval Christopher Landon (séria Paranormal Activity), pričom sa tentokrát postaral aj o scenár. Okrem Jessicy Rothe uvidíme hercov, ako Israel Broussard, Suraj Sharma, Phi Vu, Ruby Modine, Rachel Matthews či Steve Zissis

Slovenská aj česká premiéra je plánovaná na 28. februára (únor) tohto roku a v Amerike dorazí snímka rovno na Valentína. Zájdeš na film do kina? 

Domov
Zdieľať
Diskusia