Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2019, 20:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor sa chystá vypredať pražské Fórum Karlín novým albumom Marko

HUDBA
Uložiť Uložené

Viac ako tretina lístkov je preč a ty máš jedinečnú možnosť zakúpiť si ten svoj skôr, ako ich budú hustleri predávať za resell.

Ektor má za sebou koncertnú pauzu v roku 2017, ktorú zavŕšil úspešným albumom Alfa. Minulý rok odohral niekoľko desiatok show vo väčších kluboch a absolvoval aj dva krsty v domácej Prahe. Zároveň sme sa v posledných mesiacoch dočkali aj nových singlov, menovite Asi to tak má bejt a Mašina. Už tie nasvedčovali, že má Ektor dostatočnú formu, čo chce potvrdiť ďalším sólom. 

Už teraz vieme, že dátum vydania je naplánovaný na 2. február a album nesie názov Marko, čo je zároveň Ektorove krstné meno. Očakávať teda môžeme osobnejší prístup, čomu by mala nasvedčovať aj selekcia tém. 

Aby toho nebolo málo, Ektor hneď oznámil aj obrovský krst, ktorý sa bude konať 1. marca v Prahe, konkrétne vo Fóre Karlín. Ide o najväčší koncertný priestor v českom hlavnom meste mimo O2 areny a pre každého rapera je to zároveň zásadný míľnik, ktorý je jednoducho prestíž zdolať. 

Podľa očakávaní miznú lístky rýchlym tempom, pričom sa vypredala už viac než tisícka za pár dní od spustenia predpredaja. Odporúčame teda zabezpečiť vstup čo najskôr, aby si ho potom nemusel zhánať za zvýšenú sumu. Ektor zároveň týmto koncertom oslávi desať rokov pôsobenia na scéne, takže sa môžeš tešiť na špeciálnu show, v rámci ktorej zaznejú najnovšie bangre aj ikonické a legendárne hity. 

Ektor sa chystá vypredať pražské Fórum Karlín novým albumom Marko
Domov
Zdieľať
Diskusia