Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
20. decembra 2018, 14:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor už má čo stratiť a nechce ísť do väzenia. Je mašina na peniaze

HUDBA
Uložiť Uložené

Vo videoklipe so striptérkami oznamuje nový album, ktorý uzrie svetlo sveta 2. februára 2019.

 

Pražský raper v posledných mesiacoch pod rúškom tajomstva hovoril o tom, že sa majú jeho fanúšikovia pripraviť na niečo veľké. Najprv sme sa dočkali skladby Asi to tak má bejt a dnes tu máme jej pokračovanie s názvom Mašina.

Ektor sa nám už tradične zo svojej pozície snaží povedať, že biznisom generuje veľa peňazí, nechystá sa končiť a má toho v pláne ešte dosť. 

Novinka prichádza aj s videoklipom, pričom tentokrát stavil autor na dve symbolické destinácie, teda striptízový klub a väzenie. O hudobnú produkciu sa postaral Huclberry, aktívne spolupracujúci napríklad so Smackom, a ty už snáď vieš, že opäť ide o porciu poctivého rapu. 

V závere klipu sme sa ešte dočkali informácie o tom, že už 2. februára uzrie svetlo sveta projekt s názvom Marko, ktorý zároveň už má naplánovaný aj krst. Bude konať 1. marca 2019 v pražskom Fóre Karlín. 

Domov
Zdieľať
Diskusia