Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2018, 23:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na začiatku vážil 215 kíl. Jeho úžasná 365-dňová premena ťa motivuje, aby si na sebe začal makať aj ty

ZAUJÍMAVOSTI NOVÝ ROK
Uložiť Uložené

Ak potrebuješ motiváciu do nového roka, Vance by ti ju rád poskytol.

Vance Hinds pracuje v Spojených štátoch amerických na prokuratúre. Za svoj život nemal nikdy veľa príležitostí živiť sa prácou, pri ktorej by sa musel neustále hýbať, a tak za dlhé roky pribral stovky kilogramov. Občas sa rozhodol, že začne kilá zhadzovať, viac sa hýbal a cvičil, avšak vždy skončil skôr, ako by mohol čokoľvek dosiahnuť.

V novembri minulého roku preto urobil krok do neznáma. Svoj progres zverejňoval od 19. novembra na sociálnych sieťach, aby ho mohli ľudia na internete kontrolovať a prinútiť ho, nech sa neustále nevzdáva.

Vydarilo sa to, pretože onedlho mu písali ľudia z Austrálie či Kanady, že ho sledujú a držia mu palce. Jedného dňa ho dokonca na ulici zastavil náhodný chlapík a poprial mu veľa šťastia so zhadzovaním kíl, vraj mu to ide skvele.

Vance sa venoval aerobiku, pravidelne chodil na prechádzky, zdravšie sa stravoval, do svojho denného režimu zapracoval aj jogu a po 365 dňoch sa z neho stal nový človek.

Začínal na váhe 215 kilogramov, pričom po jednom celom roku vážil o 90 kíl menej. O svojej ceste za zdravšími zajtrajškami natočil video, ktoré by ťa pred príchodom nového roku mohlo parádne motivovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia