Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2018, 15:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako dopadla tehotenská hymna slovenskej speváčky?

HUDBA
Uložiť Uložené

Až prehnane pozitívna skladba ti na chvíľu dá falošný pocit, že vo svete neexistuje zlo a všetko je fantastické.

Mamba Dasha síce nepatrí medzi najaktívnejšie speváčky, no z času na čas sa pripomenie novinkou v podobe skladby či videoklipu. Keďže si nevybrala žiadnu charakteristickú cestu a nesnaží sa zaujať ani výstrednosťou, jej pesničky sa väčšinou netešia zásadnej pozornosti. Aj napriek tomu používa hudbu ako nástroj vyjadrenia pocitov a inak tomu nie je ani v tomto prípade. 

Najnovšia skladba je v skutočnosti ódou pre očakávané dieťa, ktoré by, podľa samotného videoklipu, malo prísť na svet už čoskoro. Mamba sa vo vlastnom texte zveruje, že je šťastná a dieťa je pre ňu najdôležitejšie v živote. Ako každá správna matka.

Na svoje si určite prídu všetci poslucháči, ktorí majú radi prehnaný pozitivizmus v textoch. Dočkali sme sa hneď aj jednoduchého videoklipu, kde si hlavnú úlohu na starosti zobrala samotná Mamba.

Domov
Zdieľať
Diskusia