Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2018, 12:38
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Filmy z univerza Johna Wicka môžu v prípade úspechu vznikať donekonečna

FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 3
Uložiť Uložené

Chad Stahelski prezradil, že ak budú mať diváci záujem, tak pokojne Johnovi Wickovi zasvätí celú svoju kariéru.

John Wick 3: Parabellum dorazí do našich kín budúci rok a Keanu Reeves to v ňom ako profesionálny zabijak rozhodne nebude mať jednoduché. Po tom, čo sa dopustil vraždy na pôde hotelu Continental, získal status štvanca a na jeho hlavu si bude robiť zálusk nejeden konkurenčný zabijak.

Pevne dúfame, že dostaneme poriadne nabušenú akčnú jazdu, ktorá neurobí predchádzajúcim dvom parádnym dielom hanbu. Zdá sa však, že tvorcovia svojmu filmu veria, keďže režisér Chad Stahelski sa s fanúšikmi už stihol podeliť o informácie ohľadom potenciálnych budúcich dielov.

John Wick 3
John Wick 3 Zdroj: Lionsgate

„Baví ma robiť tieto filmy, pretože nie sme ničím limitovaní,“ povedal Stahelski. „Vytvorili sme vlastnú mytológiu, máme štúdio, ktoré rešpektuje našu víziu a podporuje naše často šialené rozhodnutia. Ak ľudia na tento film pôjdu a zarobí peniaze, Keanu a ja máme plno nápadov.“

Režisér zároveň dodal, že si vie predstaviť, že pri Johnovi Wickovi pokojne strávi zvyšok svojej kariéry a doručí veľké množstvo sequelov. Ak budú ľudia chcieť ďalšie pokračovania. Vo výrobe už sú koniec-koncov dva projekty. Prvým je spin-off Ballerina a druhým seriál The Continental. Oba by však mali predstaviť nových hlavných hrdinov.

Odporúčané
Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov Pred a po CGI: Motorku Johna Wicka tlačili muži v zelených kostýmoch, zatiaľ čo on sekal zabijakov 29. augusta 2019, 13:39

Čo sa týka John Wick 3: Parabellum dostali sme aj nový obrázok a informáciu o tom, že vo filme John Wick natrafí aj na postavu hranú Anjelicou Huston. Tá si strihne vysoko postavenú riaditeľku iného zoskupenia zabijakov (teda mimo hotel Continental) a malo by ísť o ženu, ktorá Johna vychovala a postarala sa o jeho ochranu.

John Wick 3
John Wick 3 Zdroj: Lionsgate/Empire

Podľa slov Keanu Reevesa by mal príbeh predstaviť aj iné skupiny a klany zabijakov a Huston by mala šéfovať jednému z nich. Je teda pravdepodobné, že práve ona pomôže Wickovi na jeho úteku. Z ďalšieho obrázku tiež vyplýva, že Wick nadviaže spoluprácu so Sofiou (Halle Berry), ktorá má tiež rada psov a zrejme Johnovi podá pomocnú ruku.

V ďalších úlohách uvidíme aj Iana McShanea, Laurencea Fishburna, Jasona Mantzoukasa, Asiu Kate Dillon či Robina Lord Taylora. Režíruje už spomenutý Chad Stahelski a do slovenských kín snímka dorazí 23. mája (květen) 2019. Pre viac informácii klikaj sem.

John Wick 3
John Wick 3 Zdroj: Lionsgate

Domov
Zdieľať
Diskusia