Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2018, 14:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zbrane, stotisícové Mercedesy a zlaté hamburgery. P.A.T. a Rytmus si užívajú poslednú večeru

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Nálož v podaní Pouličného autora tónov a Rytmusa dostáva sprievodný vizuál.

Pouličný autor tónov zasvätil rok 2018 výhradne hudbe a svojmu druhému sólovému albumu Franto. Teda až na jednu výnimku, keď Molochovi vysvetľoval, kto je vlastne konfident. Počas uplynulých 12 mesiacov zároveň fanúšikov na sociálnych sieťach zásoboval ukážkami a slovami o tom, že ide o to najlepšie, čo zo seba aktuálne dokáže ako spevák, raper a producent dostať. 

Po vydaní sa album tešil veľkej pozornosti, dôkazom čoho sú aj views na YouTube. O jeden z rekordov sa určite bude uchádzať aj skladba s Rytmusom, ktorá dostáva názov Posledná večera. Dnes sme sa dočkali videoklipu, kde majú chalani z Pozor Records všetko, čo sa na reprezentantov rapového žánru patrí.

Zábery na drahé autá, zbrane a luxusné jedlo striedajú vtipné momenty z Paťovho nákupu tenisiek a strihanie barberom na sídlisku. Podobne ako vo viacerých predošlých prípadoch sa o klip postaral Goldy, ktorý tentokrát stavil na vintage efekt. 

Domov
Zdieľať
Diskusia