Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. decembra 2018, 15:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali bude porotcom v speváckej talentovej súťaži. Prevezme žezlo po Rytmusovi a Spiritovi

HUDBA
Uložiť Uložené

Spevácka talentová súťaž Hlas Československa skladá tím porotcov, medzi ktorými nebude chýbať známy raper.

Talentové súťaže sú v našich zemepisných šírkach veľmi obľúbeným formátom, pričom sme už boli v slovenských televíziách svedkami rôznych shows. Okrem známej SuperStar už v boli v posledných rokoch odvysielané aj dve série Hlasu Československa, na ktoré si možno spomínaš aspoň vďaka tomu, že v jednej bol porotcom Rytmus a v druhej Majk Spirit.

Teraz sa Markíza a Nova opäť spájajú, aby priniesli tretie pokračovanie, ktoré však už dostáva medzinárodný názov The Voice 2019. Prvé diely by mali byť odvysielané na jar budúceho roku a už zároveň vieme, že za Slovensko budú porotcami speváčka Jana Kirschner a raper Kali. 

Ten tak preberá štafetu po svojich dvoch podobne úspešných kolegoch. Víťaza čaká minimálne chvíľka slávy a 75-tisíc eur, o ktoré môžeš skúsiť zabojovať aj ty. My si ešte na záver pripomeňme jedno Speezyho legendárne vystúpenie v Hlase Československa, kde sa dokonca ušiel shoutout aj nám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia