Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2018, 18:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smack a Sergei B. ťa naučia nové slová, ktoré v slovníku nenájdeš

HUDBA
Uložiť Uložené

Po Skončila Show tu máme ďalší banger, v ktorom nás dvojica raperov učí, čo znamená Pumelenice.

Smacka čaká už v piatok 16. novembra obrovský koncert na pražskom Výstavišti, kde sa predstaví spoločne s viac ako dvoma desiatkami domácich a zahraničných interpretov aj DJs. Už teraz je snáď všetkým jasné, že po siedmych vypredaných Roxy nás čaká posun levelu o niekoľko priečok vyššie.

Pri tejto príležitosti už Smack pred pár dňami vydal prvú slohu z avizovaného pokračovania obľúbených projektov Iscream a dnes sme sa dočkali ďalšej novej skladby. Tentorkrát ide o vec z chystaného 160 EP, ktorá dostáva názov Pumelenice a autor si na ňu prizval aj hosťa Sergeia Barracudu. Aj keď chalani zožali vlnu kritiky od fanúšikov pri vydaní Skončila Show, s odstupom času už ľudia zámer pochopili a inak by tomu nemalo byť ani dnes. 

Žiaľ, v tomto prípade sme sa zatiaľ nedočkali videoklipu, no pevne veríme, že banger zaznie naživo aj počas pražskej zastávky Začala Show Tour. Len pre doplnenie, lístky si môžeš ešte posledných pár hodín zakúpiť v predpredaji. Teraz už ale samotná novinka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia