Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2018, 19:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias, Nik Tendo aj Hasan idú z 0 na 100 a avizujú spoločný album Krtek Money Life

HUDBA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Počúvaj prvú ukážku z albumu Krtek Money Life.

Stále platí, že chalani z Milion Plus patria medzi najaktívnejších interpretov v česku a ako labelu sa im v tomto roku podarilo vydať zatiaľ najviac albumov. O slovo sa sólovo prihlásil Yzomandias aj Nik Tendo, ktorých projekty rezonovali v našich ušiach pravdepodobne najviac, no nelenili ani ďalší kolegovia. 

Už zároveň zo sociálnych sietí vieme, že by sme sa v dohľadnej dobe mali dočkať aj spoločného MILION+ albumu. Ten bude niesť názov Krtek Money Life a dnes uzrela svetlo sveta prvá ukážka Z nuly na sto, kde sa objavuje okrem Yzomandiasa a Nik Teda aj český Frank Ocean – Hasan a Kamil Hoffman. O hudobnú produkciu sa postaral šikovný slovenský člen Konex a ako už býva zvykom, dočkali sme sa hneď aj sprievodného vizuálu. 

O jeho réžiu sa postaral Andreas Gold a s kamerou mu vypomáhal Jan Strach, ktorý je už v tomto spojení známou firmou. Ostáva len dúfať, že nás budú chalani zásobovať novinkami častejšie a ty si teraz čakanie na celý projekt môžeš skrátiť novinkou. Na milionplus.cz mimochodom od dnešného dňa nájdeš novú kolekciu oblečenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia