Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2018, 20:37
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zlomí Bumblebee prekliatie zlých Transformers filmov? Najnovší trailer sľubuje veľké zmeny a citlivejší prístup

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Stane sa režisér Travis Knight (Kubo and Two Strings) záchrancom Transformerskej série?

Úprimne povedané, so sériou Transformers sme to už po posledných nepodarkoch viac-menej vzdali a nedúfali sme, že nám tvorcovia z tejto franchise ponúknu nejaký kvalitný film. Zdá sa, že vyčerpanosti látky si boli vedomí aj samotní producenti, a tak nám teraz ponúkajú spin-off Bumblebee.

A musíme uznať, že na nás zatiaľ pôsobí veľmi sviežo a sympaticky. Určite za to môže aj pôvabná Hailee Steinfeld v hlavnej úlohe, ale aj zmena na režisérskej stoličke. Iný kurz je totiž citeľný už z ukážok.

Bumblebeeho príbeh nám vyrozpráva talentovaný Travis Knight zodpovedný za vynikajúci animák Kubo and the Two Strings. A zatiaľ sa zdá, že jeho angažovanie bol zo strany štúdia Paramount veľmi dobrý krok.

Príbeh nás zavedie do roku 1987 a bude sa točiť okolo 18-ročnej Charlie (Steinfeld). Tá je typicky zmäteným mladým dievčaťom, ktoré nezapadá do spoločnosti a snaží sa nájsť si vo svete svoje miesto. Bumblebee medzitým nájde útočisko na smetisku v Kalifornii, kde ho objaví práve Charlie.

Okamžite sa medzi nimi rozvinie priateľstvo, obaja však budú musieť čeliť nepriateľským vládnym agentom na čele s neústupným Burnsom (John Cena), ako aj Decepticonom (Angela Bassett a Justin Theroux).

Okrem vyššie spomínaných hercov si ďalej zahrá napríklad aj Pamela Adlon, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow či Grace Dzienny.

Aj nový trailer potvrdzuje, že by nás v kinách mohla čakať fajnová nenáročná popcornovka. Oproti posledným dielom Transformers pôsobí Bumblebee sympaticky umiernene, ale zároveň aj patrične epicky. Svieži režisérsky prístup určite sérii prospeje.

Projektu teda dôverujeme a pevne dúfame, že Travis Knight nesklame.  Na vlastné oči sa o tom presvedčíme 20. decembra (prosinec) tohto roku, kedy si u nás Bumblebee odbije svoju premiéru.

Zlomí Bumblebee prekliatie zlých Transformers filmov? Najnovší trailer sľubuje veľké zmeny a citlivejší prístup
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia