Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2018, 21:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nie si super, si len vešiak na Supreme. Delikovi je ukradnutý uvedomelý rap

HUDBA
Uložiť Uložené

Handlovský raper je po roku späť a avizuje album s názvom Mníška v Sexshope, ktorý dnes dostáva prvú plnohodnotnú ukážku.

Ešte v minulom roku vydal Delik svoj prvý projekt od rozpadu Mojej reči, ktorý niesol názov MVP a do veľkej miery reflektoval jeho pocity z posledných rokov. Handlovský raper je dobre známy svojimi lyrickými schopnosťami, čo mu umožňuje tvoriť pravidelne a vždy prinášať inovatívne riadky, takže fanúšik nemá pocit, že by sa opakoval. 

Aj preto si môže dovoliť v aktuálnom roku vydať ďalší album, o ktorom už vieme, že bude niesť názov Mníška v Sexshope a práve dnes vychádza prvá ukážka. Tá dostáva názov Tiki Taka a prekvapí každého, kto čakal pokorného Delika, ktorý si už od scény drží odstup a skôr ju sleduje zhora. Práve naopak, ide tvrdo a chce všetkým dokázať, že ešte stále zvládne baviť davy.

Dočkali sme sa tiež psycho vizuálu od Jakuba Krehela a o hudobnú produkciu sa postaral Komander Ground, čo ti však bude jasné hneď po prvých tónoch. Určite nás v tomto prípade zaujíma aj tvoj názor, ktorý nám nezabudni zanechať v priestore na diskusiu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia