Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. októbra 2018, 18:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov vyzval Floyda Mayweathera na súboj dvoch mužov, ktorí neprehrávajú. Vraj by bol oveľa lepší ako McGregor

ŠPORT BOX CONOR MCGREGOR FLOYD MAYWEATHER UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruský bojovník sa nebojí žiadnej výzvy.

Kráľ džungle je iba jeden. Odkaz v tomto znení odoslal Khabib Nurmagomedov prostredníctvom šéfa spoločnosti Mayweather Promotions Leonarda Ellerbemu dosiaľ stále neporazenému boxerovi Floydovi Mayweatherovi.

Američan síce pred pár týždňami vyhlásil, že v decembri opäť raz vyjde z dôchodku, aby sa v odvete pobil s Mannym Pacquiaom, ale odvtedy zostalo ticho. Ellerbe a Nurmagomedov sa stretli na zápase v Rusku a Khabib príležitosť okamžite využil na to, aby boxera vyzval.

Nepochybne by na zápase po demolácii McGregora zarobil rozprávkové peniaze, a tak do kamery len skonštatoval, že prečo by si súboj nemohli zorganizovať.

Ruský bojovník argumentoval so slovami o tom, ako Íra dokázal poslať k zemi a vrátiť mu v oktagone údermi všetko požičané za veľkohubé vyjadrenia, zatiaľ čo Mayweather nedokázal McGregorovi zasadiť knockoutový úder.

Khabib sa preto považuje za kráľa džungle a rád by sa s Mayweatherom pobil, aby bolo raz a navždy jasné, kto je vládcom. Mayweather pritom profesionálne nebojoval od minuloročného súboja s McGregorom, ale jednoznačne miluje peniaze, takže by sa po intenzívnom presviedčaní mohol dať na zápas s Khabibom nahovoriť.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Leonard Ellerbe (@leonardellerbe),

Domov
Zdieľať
Diskusia