Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2018, 17:09
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ako sa stal z Ramiho Maleka slávny Freddie Mercury? Napodobniť jeho pohyby nebolo vôbec jednoduché

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po nahliadnutí do zákulisia Bohemian Rhapsody sa na film tešíme ešte viac.

Biografická snímka o Freddiem Mercurym a jeho legendárnej kapele Queen sa do našich kín dostane už o necelý mesiac. Fanúšikovia zosnulého hudobníka sa prvého premietania nevedia určite dočkať, a preto im tvorcovia prinášajú ďalší videomateriál zo zákulisia filmu.

V ňom sa pozrieme na to, ako sa z herca Ramiho Maleka po malých krôčkoch stával uznávaný Freddie Mercury. Jeho mimika a pohyby boli natoľko špecifické, že si musel Rami na filmový pľac prizvať odborníka, ktorý mu podrobne všetko vysvetlil. Viac detailov vám už ale prezradí samotné video.

Príbehovo sa pozrieme na počiatočný a veľmi rýchly vzostup Queen, na ich neskoršiu slávu, ale taktiež aj na Mercuryho životný štýl, s ktorým sa spájala aj homosexualita a následná infikácia vírusom HIV.

Na filme dlhší čas pracoval Bryan Singer, ktorého ale v neskoršom období na režisérskom poste nahradil Dexter Fletcher (Eddie the Eagle). Scenár k snímke napísal Anthony McCarten (The Theory of Everything).

Ako sa stal z Ramiho Maleka slávny Freddie Mercury? Napodobniť jeho pohyby nebolo vôbec jednoduché
Zdroj: 20th Century Fox

Hlavnú postavu Mercuryho si vo filme zahral spomínaný Rami Malek a vo vedľajších úlohách očakávame hercov, ako Lucy Boynton, Gwilym Lee, Bena Hardyho, Josepha Mazzella, Toma Hollandera a Mikea Myersa.

Známe skladby, ako Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are the Champions či Love of My Life, zaznejú v našich kinách  už 1. novembra (listopad) 2018. Zúčastníte sa premiéry aj vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia