Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2018, 11:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao sa po dvoch rokoch vracia do bratislavského MMC!

HUDBA BEN CRISTOVAO
Uložiť Uložené

Zápasník a spevák ohlasuje slovenský koncert, ktorý fanúšikov naladí na obrovský míľnik v O2 arene.

Ben Cristovao je dôkazom, že talentové súťaže dokážu byť vhodným odrazovým mostíkom, no je treba na sebe pracovať. V jeho prípade to platí obzvlášť, keďže je jeho meno známe na hneď niekoľkých frontoch a okrem toho hudobného je taktiež uznávaným zápasníkom v brazílskom jiu jitsu a mali sme ho možnosť vidieť v televízii aj v kinách. 

Všetko zaujímavé, čo sa aktuálne jeho života týka, nám porozprával v len pár dní starom rozhovore, kde zároveň prezradil, že sa chystá na svoj zatiaľ najväčší míľnik v kariére. Tým má byť koncert v O2 arene, ktorý sa bude konať už 21.9.2019, teda o necelý rok. Viac informácií nájdeš na oficiálnej udalosti.

 

Zároveň sme sa dozvedeli, že dovtedy chystá Ben ešte zopár menších koncertov a jedným je aj ten v bratislavskom MMC. Do hlavého mesta Slovenska sa spevák vracia so svojou kapelou po dvoch rokoch. 

Keďže Benny Cristo neplánuje žiadne veľké turné, pôjde o vzácny koncert, kde zaznejú všetky nové hity a určite aj zopár starších. Taktiež chystá album, možno budeš mať možnosť exkluzívne počuť aj ešte nevydané veci, no veľmi radi sa necháme prekvapiť.  

Odporúčané
Účasť na castingu im zmenila život. Získali množstvo followerov, vydali albumy a zarobili státisíce eur Účasť na castingu im zmenila život. Získali množstvo followerov, vydali albumy a zarobili státisíce eur 10. apríla 2021, 11:29

Všetko sa udeje už 7. novembra v MMC a dobrou správou je, že vstupenky si môžeš zakúpiť už teraz v predpredaji. S najväčšou pravdepodobnosťou budú všetky lístky rýchlo vypredané, takže odporúčame sa poponáhľať. Viac informácií a aktualít ešte nájdeš na facebook udalosti a už snáď môžeme prezradiť, že z akcie chystáme aj Backstage video.

Ben Cristovao sa po dvoch rokoch vracia do bratislavského MMC!
Domov
Zdieľať
Diskusia