Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2018, 11:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Boy Wonder, Matys, Idea a ďalší členovia Ty Nikdy stúpajú ako ceny drinkov na horách

HUDBA
Uložiť Uložené

Už československá crew vydáva track so zvukom, ktorý im doteraz nebol charakteristický. Zároveň oznamujú vydanie albumu AKTA X.

Ak sleduješ pomyslenú českú rapovú scénu, pravdepodobne si si už mal možnosť všimnúť, že sa jej konečne uchádza dostatočne veľa pozornosti. Teda, ak by sme ju mali porovnať s tou slovenskou. 

Zároveň je veľmi dobre vidieť vplyv mladších kolegov, ktorých snaha prinášať nový zvuk ovplyvňuje aj zvyšok. Môžeme teda hovoriť o skoro ideálnom stave, ktorý dokonca neprerušujú ani zbytočné konflikty, čo sa už o Slovensku povedať nedá. Z tohto zbytočne dlhého úvodu teraz premostíme na nový track od celej Ty Nikdy partie a ty už snáď vieš, o čom hovoríme. 

Chalani totiž vydávajú skladbu s názvom Han Solo, kde je vidieť ich snahu posunúť sa a zároveň zachovať typické črty labelu, čo berieme všetkými desiatimi. Novinka dostáva aj vizuál z berlínskeho Red Bull Music Studios, kam sa bežný smrteľník nedostane a o jeho tvorby sa postaral SuleDsgn.

Zároveň sme sa dočkali informácie o tom, že už 23.10. uzrie svetlo sveta aj nový album celého Ty Nikdy, ktorý bude niesť názov AKTA X. Teraz už ale track Han Solo, na ktorý nám určite svoj názor napíš do komentárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia