Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2018, 12:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Môžeš mať tetovania na tvári ako Sergei Barracuda

HUDBA
Uložiť Uložené

Ostravskí AK predstavujú šieste pokračovanie dokumentárnej série, ktorá mapuje vznik poslednej Pouliční Ekonomické.

Už 18.9. vychádza Pouličný Ekonomická 3 od Sergeia Barracudu, ktorá by zároveň mala túto kultovú sériu navždy ukončiť. Člen ostravského AK si pre svojich fanúšikov pripravil aj veľmi atraktívny spôsob promovania albumu, keďže narozdiel od toho otrepaného koneptu vydania klipu a spustenia predpredaja mapoval celý vznik v dokumentárnej sérii PE3 Diary

V rámci nej nám autor ukázal proces nahrávania v štúdiu aj natáčanie videoklipov a porozprával celé pozadie vzniku. Pomaly ideme do finále, a tak chalani vydávajú pravdepodobne predposledný diel, kde však už nehrá hlavnú úlohu Sergei B. 

O Pouliční Ekonomické s podtitulom Láska & Loyalita tentokrát rozpráva kolega Pastor, ktorý má na vzniku rovnako svoju zásluhu. Máme možnosť vidieť nový merch aj obsah Deluxe boxov, kde sa nachádzajú dve bonusové skladby. Druhá polovica videa je venovaná natáčaniu videoklipu Love X Soud, kde môžeš napríklad vidieť, aká je Daisy Lee mimo scén v porne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia