Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2018, 19:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Keď sa takmer čelne zrazíš s tromi autami po sebe. Nepoučiteľní slovenskí vodiči excelujú v novej policajnej kompilácii z našich ciest

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Slovenské cesty sú nekonečným zdrojom znepokojujúcich videí.

Slovenská polícia zatiaľ v lete zdieľala päť kompilácií z našich ciest. Videá jej posielajú priamo vodiči, pričom muži zákona rovno upozorňujú na to, že ak sa staneš svedkom priestupku či incidentu a tvoja kamera ho zachytí, treba zájsť na najbližšie policajné oddelenie a a po výpovedi budú môcť policajti konať.

Autori nasledujúcich nahrávok tak určite mali urobiť, pretože viaceré z nich hraničia s nočnou morou. Vodiči na slovenských cestách očividne predbiehajú bez toho, aby mali dostatok informácií o situácii pred sebou a v protismere.

Keď sa takmer čelne zrazíš s tromi autami po sebe. Nepoučiteľní slovenskí vodiči excelujú v novej policajnej kompilácii z našich ciest
Zdroj: Polícia SR

Len v tejto kompilácii by si našiel nepríjemné prípady predbiehania. Hneď pri prvom sa predbiehajúci vodič vysunul spoza kamióna a čelnej zrážke zabránil o centimetre, pretože vôbec netušil, že v protismere ide auto.

Pri zázname, ktorý prišiel o pár sekúnd neskôr, sa však zastavuje rozum. Na okresnej ceste vodič zbadal ďaleko v protismere kamión, ktorý ledva predbehol prvý vodič, ale druhý jednoducho manéver nestihol a zablokoval celý jazdný pruh, kde vlastne nemal čo robiť.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Autor záznamu sa úctyhodne čelnej zrážke vyhol, lenže tlak mu vyskočil ešte vyššie, pretože o pár metrov ďalej jeho pruh blokoval ďalší génius, ktorý sa snažil o predbiehací manéver. A to ani nehovoríme o poslednom cyklistovi za kamiónom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia