Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2018, 22:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Luisa tu prišla len spraviť drámu. Jej novú skladbu podporil aj Expl0ited

HUDBA LUISA
Uložiť Uložené

Získať si v dnešnej dobe pozornosť širokého publika môže byť jednoduchšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Musíš pre to však niečo vytvoriť.

Luisa je jednou z mála slovenských ženských raperiek a zatiaľ vlastne ani nevieme, či to s tvorbou myslí vážne. Dočkali sme sa zopár skladieb a jedného videoklipu na YouTube, no zvyšok jej tvorby vychádza primárne na Soundcloude, resp. ako krátke ukážky na oficiálnom instagramovom profile.

Práve tie naznačujú, že mladá interpretka má nachystané aj ďalšie veci a keďže je členkou CBG, pravdepodobne po vzore Pil C-ho a Calina prejde na koncept Comebackgang štvrtkov

Ešte pred tým sa však pripomína singlom Ja som tu prišla len dramatizovať, ktorý neostáva svojmu názvu nič dlžný. Určite sa v ňom nájde veľa žien a podobne ako v minulosti, aj teraz sa téma opiera primárne o vzťahy. Ani tentokrát sa fanúšikovia nedočkali sprievodného vizuálu, no na základe sociálnych sietí predpokladáme, že čoskoro sa môžu tešiť na klip k Ja & moja side s Martinom Aghom. 

 

Len málokto sa zároveň môže pochváliť, že jeho tvorbu podporil človek s takým množstvom sledovateľov ako Expl0, a tak môžeme očakávať, že Luisina tvorba sa v najbližích 24 hodinách dostane k širokému publiku. A ako sa páči tebe nám už daj vedieť v priestore na diskusiu. 

Luisa tu prišla len spraviť drámu. Jej novú skladbu podporil aj Expl0ited
Domov
Zdieľať
Diskusia