Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2018 o 19:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Brankár rýchlo predstieral vlastnú smrť, aby nedostal červenú kartu. Po zrážke mu nenapadlo lepšie riešenie situácie

ŠPORT FUTBAL SMRŤ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brankár Maximo Banguera musel rýchlo improvizovať.

Nejde o najnovší moment zo sveta futbalu, ale po pár rokoch sa znenazdajky objavil na vrchole najpopulárnejšej futbalovej časti portálu Reddit a tisícky ľudí sa schuti zasmiali. Ešte v roku 2015 sa v juhoamerickej súťaži Pohár osloboditeľov proti sebe postavili kluby Atletico Nacional a ekvádorská Barcelona SC.

Za ekvádorský klub nastúpil brankár Maximo Banguera, ktorý sa odjakživa nebál kontroverzných momentov, a v zápase urobil hrubú chybu. Pri útoku Nacionalu vybehol ďaleko za svoju šestnástku, zostrelil protihráča a okamžite vedel, že dostane spravodlivú červenú kartu.

V sekunde preto vymyslel spôsob, ako by sa z nepríjemnej situácie mohol dostať. Po zrážke sa nepostavil z trávnika, zostal ležať a tváril sa, že zomrel alebo odpadol. Bezradný rozhodca len neveriacky hľadel na to, čo sa pred ním deje, a možno by bol spanikáril, keby Banguera na zemi výrazne nedýchal.

Ošetrenie lekárskym tímom sa ukázalo ako zázračné a brankár odrazu ožil, pričom hneď dostal červenú kartu, oslabil svoje mužstvo a Barcelona napokon prehrala po góle z nadstaveného času.

Domov
Zdieľať
Diskusia