Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2018, 11:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pivo, panáky, vlajočky na autách, starí komunisti a mladí fašisti. Toto je Slovensko podľa Lexaurina Luthora

HUDBA
Uložiť Uložené

Lexaurin Luthor je vyhoretý workoholik, ktorý sampluje soundtracky z Nintenda a pridáva vlastné texty.

Nestáva sa často, aby sme uverejnili niečo z tvorby, ktorou nám dennodenne plnia začínajúci interpreti inbox. A ak už áno, tak väčšinou práve nemáme dôvod chváliť. Drvivá väčšina ešte stále nepochopila, o čom to celé vlastne je, no dobrou správou je, že záujemcov o rapovú kariéru našťastie klesá. Alebo len stúpa súdnosť? Nevieme. V každom prípade by sme vám teraz radi predstavili nováčika, ktorý nás svojou tvorbou zaujal za pár sekúnd. 

Už na úvod je treba spomenúť, že ide o človeka, ktorý už na prvý pohľad nemá ambíciu vypredávať kluby. Skôr sa tvorbou baví, a to doslova. Lexaurin Luthor je vyhoretý workoholik, ktorý sampluje soundtracky z Nintenda a pridáva k nim jednoduché, no predsa trefné texty. Charakterizuje ho jedinečnosť a v jeho prospech hrá aj skutočnosť, že to nemyslí až tak vážne. 

Novinka This is Slovakia dostáva aj sprievodný lyric vizuál a kriticky pojednáva o tom, aký sme národ. Žiaľ sa autor trafil viac než presne a ty nám daj v komentároch určite vedieť, ako sa ti jeho skladba páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia