Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2018, 9:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Mega M sa vyrovnávajú so všetkými pádmi vo svojich životoch. Spokojne grilujú a užívajú si leto

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Chalani z Pozor Records predstavujú nový letný videoklip ku skladbe z EP od Mega M.

Už teraz vieme, že v Pozor Records bude v aktuálnom roku ešte veľmi rušno. Po konflikte s Molochom sa okamžite vrátili späť k tvorbe a v štúdiu sa P.A.T. aj Mega M venujú svojim sólovým albumom. Rottweiller druhého menovaného by mal uzrieť svetlo sveta v závere kalendárneho roka 2018 a my budeme veľmi zvedaví, čo si pre nás prichystal.

Keďže však stihol vydať EP Ja som Mega s 11 skladbami, približne si vieme predstaviť, o čo pôjde. Jednou z najobľúbenejších je určite vec s Rytmusom, ktorá teraz dostáva aj síce jednoduchý, no veľavravný vizuál, kde sa obaja prezentujú vyrovnane a bez väčších starostí. To koniec koncov jasne korešponduje so samotným textom a názvom tracku - Tak jak má byť.

Stačí pri tom jazda v drahom Rolls Royce, grilovačka v kruhu blízkych a spokojný výraz oboch autorov. O videoklip sa už tradične postarali chalani z Imagine Productions a hudobnú produkciu zabezpečil Prince Marock.

Domov
Zdieľať
Diskusia