Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2018, 13:34
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dve turistiky sa začali biť pred rímskou fontánou kvôli selfie. Chceli si netrpezlivo urobiť fotku na rovnakom mieste

ZAUJÍMAVOSTI RÍM
Uložiť Uložené

Ikonická fontána di Trevi už zažila všeličo.

Fontána di Trevi patrí medzi dominanty Ríma. Každý turista po príchode do hlavného mesta Talianska odchádza naspäť domov s fotkou pred ikonickou pamiatkou, ale ak sa pred fontánou objavia dve neprispôsobivé turistky, v srdci Ríma sa môže pokojne začať bitka.

Turistom sa v stredajších podvečerných hodinách nechcelo veriť vlastným očiam po tom, čo sa 19-ročná Holanďanka pustila do 44-ročnej Američanky s talianskymi koreňmi.

Obidve ženy si túžili urobiť selfie na rovnakom mieste, takže v ideálnom svete stačilo počkať zopár sekúnd, kým prvá z nich cvakne vysnívanú fotku a potom sa vystriedať. Nevedno prečo, ale ani jednej z turistiek sa veľmi čakať nechcelo.

Dve turistiky sa začali biť pred rímskou fontánou kvôli selfie. Chceli si netrpezlivo urobiť fotku na rovnakom mieste
Zdroj: Pxhere

Najskôr si len začali nadávať a vymieňať silné slová, lenže o pár desiatok sekúnd už došlo k fyzickej potýčke. Ženy neváhali použiť údery a na pomoc im okamžite pribehli rodinní príslušníci, takže talianski policajti mali čo robiť.

Bitky sa napokon zúčastnilo až 8 ľudí a prví dvaja policajti museli zavolať posily, aby od seba znepriatelené skupiny oddelili. Nikomu sa nič vážne nestalo a turistiky si uštedrili len pár modrín. Na druhej strane, na krku teraz majú obvinenie z násilností, takže domov by mohli odchádzať minimálne o pár stoviek eur ľahšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia