Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2018, 16:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Anita Soul má v novom videoklipe diamantové zuby

HUDBA
Uložiť Uložené

Na novinke hosťuje aj neznámy raper Guillotine Mack z Manchestru a videoklip vychádza na Rytmusovom kanáli.

Anita Soul je známou slovenskou speváčkou aj napriek tomu, že nepatrí medzi najaktívnejšie interpretky a v rádiách tak nedostáva veľa priestoru. Väčšina nášho publika však minimálne z Rytmusovych skladieb veľmi dobre vie, že si pozornosť určite zaslúži. 

Dnes to dokazuje novinkou v angličtine, ktorá dostáva názov Where ya at. Pôvodne sme sa tešili ešte o niečo viac, keďže sme očakávali remix na tento hit od Futurea a Drakea. Dostávame však skôr rádiovú záležitosť, kde sa objavuje aj nám absolútne neznámy raper Guillotine Mack z Manchestru. Zaujímavosťou je, že videoklip vychádza na kanáli DONFANTASTICKYPESS, vďaka čomu sa asi hosťovi dostane najviac pozornosti v doterajšej kariére.

O vizuál sa postaral Adrian Kutný so svojím tímom a hudobnú produkciu vytvoril spoločne s autorkou Eugen Vizváry. Vypočuj si novinku a v komentároch nám daj vedieť, ako sa ti páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia