Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2018, 10:37
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Móda Refresher: Ženy z našich končín vám ukážu, ako si poradiť s horúcim letným počasím

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

10 outfitov, ktorými sa pokojne môžete inšpirovať aj vy.

Ďalší mesiac nám ubehol ani nevieme ako, a tak opäť nastáva ten správny čas na rekapituláciu najlepších, respektíve najzaujímavejších outfitov zo slovenských a českých ulíc. Zástupkyne nežnejšieho pohlavia z našich končín rozhodne vedia ako na módu a dokazujú nám to prakticky neustále skrz sociálne siete, na ktoré pridávajú svoje fotografie na dennom poriadku a s výberom sme nemali najmenší problém.

Tým, že v priebehu takmer celého júla bolo na území strednej Európy prevažne horúce počasie, tak neuvidíme žiadne vrstvenie, teplé vrchné diely či masívne topánky. Naopak, tešiť sa môžete na ľahkosť, ktorá ide ruka v ruke s letným obdobím, hravé vzory, farebnosť alebo dokonca plavky.

Ešte predtým, než sa však pustíme do novej dávky inšpirácie plnej krásy, prichádza čas aj na vyhlásenie najúspešnejších outfitov podľa vášho hlasovania za mesiac jún. Prvé miesto suverénnym spôsobom získala naša nová moderátorská tvar z Čiech menom Petra, za ktorou zaostala ďalšia súčasť tímu Refresher Andrea a bronzovú priečku obsadila extravagantná Viktória nechýbajúca ani dnes.

P.S. - Priatelia, nebojte sa a posielajte nám zábery vašich outfitov na stránku Móda Refresher, ďakujeme!


Bronka / @bronislavka

tenisky: Supreme x Nike

Košická módna nadšenkyňa siahla po super rýchlej topánke a klasickej koženej bunde, pričom kombinácia to je viac ako výborná.

 

A post shared by Bronislava Banikova (@bronislavka) on

Valéria / @fralaa

Naša bývalá kolegyňa si aktuálne užíva horúce počasie v španielskej Marbelle, pričom každý deň vytiahne okrem plaviek taktiež zaujímavý outfit.

 

A post shared by @fralaa on

 Vanessa / @vanesslovesyou

top: Reserved / nohavice: Mango / tenisky: Nike

Krémovo-biela kombinácia sympatickej influencerke a modelke veľmi pristane, pričom na filmovom festivale v Karlových Varoch si to všimlo hneď niekoľko fotografov.

Alexandra / @alex_x.andra

Jedna z najkrajších žien, ktoré sa pravidelne objavajú v našich módnych článkoch, nás ani tentokrát svojím outfitom nesklamala, ale naopak potešila, a to veľmi. Súhra dlhého "kimona", hodvábne pôsobiaceho topu a topánok na vyvýšenej platforme je v skratke úžasná. 

 

A post shared by Alexandra Strakova (@alex_x.andra) on

Miriam / @miriamsefcikova

kabelka: Louis Vuitton

Denimová bunda je kúsok, ktorý nevyužijete len počas letných večerov, ale prakticky naprieč takmer celým rokom. Doplnená o jednoduchú bielu košeľu je zakaždým trefou do čierneho.

 

A post shared by Miriam (@miriamsefcikova) on

Markétka / @marketabartova

tenisky: Converse

Vždy dobre naladená Češka konečne opäť začína pridávať zábery outfitov aj na svoj Instagram, a tak nesmie chýbať v dnešnom článku. Bodky sú aktuálne veľmi trendy.

Daniela / @danielakrajcarova

krátke nohavice: Levi's / šľapky: Birkenstock

V jednoduchosti je krása...

 

A post shared by Daniela (@danielakrajcarova) on

Viktória / @viktoriaorlicka

tenisky: Vetements / slnečné okuliare: Moschino

Extravagantná Bratislavčanka nezostáva svojej povesti nič dlžná a ukazuje nám, ako má vyzerať pravý letný outfit nielen k bazénu, alebo?

 

A post shared by @viktoriaorlicka on

Tereza / @ttapple

denimové nohavice: Vivien Babicová / tenisky: Louis Vuitton

Jabĺčko má módu a trendy v malíčku, čo dokazuje ďalší záber, na ktorom má chunky sneakers, "patchwork" nohavice a krátky top.

 

A post shared by TTAPPLE (@ttapple) on

Barborka / @barborabakos

slnečné okuliare: Le Specs

To najlepšie na úplny koniec v podaní našej sympatickej moderátorky.

 

A post shared by Barbora Bakoš (@barborabakos) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia