Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2018, 19:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda prezrádza, akých hostí sa dočkáme na Pouliční Ekonomické 3. Tešiť sa môžeš na Rytmusa, Smacka aj Ektora

HUDBA
Uložiť Uložené

Dočkáme sa 17 skladieb, množstva hostí a určite výrazného hudobného posunu, ktorý Sergei dlhodobo dokazuje.

Sergei Barracuda ako jeden z mála ak nie vôbec jediný český interpret veľmi dobre vie, ako sa má správne robiť promo k albumu. Nie je to len o zverejení videoklipu a spustení mesačného predpredaja, počas ktorého pripomína fanúšikom jeden link, aby predal čo najviac nosičov. Rozhodol sa dať si spoločne so svojim tímom výrazne viac námahy a pripravil si pre nás dokumentárnu sériu s titulom PE Diary. 

Tá mapuje celý proces vzniku podrobnejšie, než by ktokoľvek očakával. Sergei sa otvára, zachádza do hĺbky a prezrádza pozadie jednotlivých skladieb, ktorých nájdeš na chystanej Pouliční Ekonomická 3 až 17. V najnovšom dieli prezrádza autor mená hostí, medzi ktorými nájdeme aj Rytmusa, Ektora či Smacka dozvedáme sa čosi viac o tom, prečo prestal brať drogy. 

Podobne ako v predošlých častiach, aj v tomto prípade sme sa dočkali záberov z nahrávania a máme možnosť počuť zopár úryvkov. Zvyšok dopĺňajú exkluzívne zábery z koncertov či tetovacieho štúdia. Pohodlne sa usaď a vychutnaj si ďalšie skvelé pokračovanie dokumentu. Nezabudni, že posledná Pouliční Ekonomická vychádza už v septembri, no dovtedy ťa budeme o všetkom dôležitom včas informovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia