Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2018, 21:23
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Balič, lámačka sŕdc aj pomstychtivý. Typy slovenských čašníkov určite z vlastných skúseností ľahko identifikuješ aj ty

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Vydarený slovenský skeč opäť trafil do veľmi dobrej témy.

Slovenská gastronomická scéna momentálne zažíva najlepšie roky. Napriek tomu stále existuje množstvo čašníkov, ktorí berú svoju prácu príliš vážne alebo príliš bez záujmu. Zrebný s Frlajsom preto vydávajú vtipný skeč, v ktorom identifikovali viaceré druhy slovenských čašníkov a tvojou úlohou bude spomenúť si na moment, kedy si jedného z nich stretol v reštaurácii.

Najskôr narazíš na pomstychtivého čašníka, ktorý ti za odmenu do jedla poriadne napľuje, potom prídeš do reštaurácie a namiesto objednávky si čašník chce zobrať tvoju frajerku domov a inokedy okolo teba obieha tak často, že ťa to pri jedení vyrušuje.

Čašníci koniec koncov nemajú ľahkú prácu a dennodenne musia čeliť desiatkam príjemných aj nepríjemných zákazníkov, takže klobúk dolu pred každým z nich, ktorý sa nenechá uniesť a dokáže aj krátko pred zatváračkou vyčarovať úsmev a zákazníka milo obslúžiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia