Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
22. júla 2018, 16:57
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kanye West má v pláne otvoriť vlastnú reštauráciu. Prevádzka by mala ponúkať špičkové receptúry inšpirované jeho matkou

GASTRO KANYE WEST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Šéfkuchár Yeezy?

Pole pôsobnosti Kanyeho Westa sa počas jeho kariéry stále viac rozširuje. Do jeho bohatého portfólia, kde sa už teraz nachádza množstvo elementov ako hudba, móda, dizajn či architektúra, najnovšie pravdepodobne pribudne aj gastronómia. Americký multitalentovaný umelec sa totiž rozhodol, že si otvorí svoju vlastnú reštauráciu.

Podľa dostupných informácií, ktoré poskytol portál Radar, Yeezy momentálne hľadá ideálne priestory pre svoju prevádzku v meste Calabasas na juhu Kalifornie. Reštaurácia by mala na počesť jeho zosnulej matky ponúkať špičkové jedlá inšpirované práve jej receptúrami.

U 41-ročného Omariho to však nie je po prvýkrát, čo figuruje v gastronomickom priemysle. Už v roku 2008 totiž priniesol do Chicaga franšízu Fatburger. Kanyeho tentokrát pravdepodobne inicioval jeho rapový kolega a legenda Nas, ktorý sa v roku 2015 vydal podobnou cestou.

Domov
Zdieľať
Diskusia