Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2018, 19:34
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ľudia štedro prispievajú Kylie Jenner, aby sa stala najmladšou miliardárkou. Internetová zbierka sa snaží získať posledných 100 miliónov

ZAUJÍMAVOSTI KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Kampaň na GoFundMe už získala niekoľko tisícov.

Len pred pár dňami svet prekvapila správa, že sa Kylie Jenner už čoskoro stane najmladšou dolárovou miliardárkou na svete. Prestížny časopis Forbes ju dokonca umiestnil na svoju titulnú stranu, keď jej majetok presiahol 900 miliónov amerických dolárov. Kylie je úspešná ako internetová celebrita a influencerka, väčšina z jej príjmov však pochádza z jej vlastnej línie kozmetiky.

Pokiaľ sa však ľudia dozvedia o niekom, kto je podľa nich neprávom bohatý, majú tendenciu daného človeka znenávidieť a jeho úspech mu závidieť, čo sa presne deje v prípade Kylie Jenner. Na internete sa nachádzajú tisícky nepríjemných komentárov, no nedávno pribudla aj kampaň na crowdfundingovom webe GoFundMe.


Jej cieľom je vyzbierať 100 miliónov dolárov, aby sa Kylie konečne stala najmladšou miliardárkou. Z ironického popisu, ktorý kampaň sprevádza, je jasné, že zakladateľ kampane nie je nadšený z úspechu internetovej celebrity, to však ani náhodou nebráni tomu, aby ľudia rapídnym spôsobom prispievali. Či peniaze nakoniec naozaj poputujú Kylie, nie je jasné. Míľník 100 miliónov sa zrejme nedosiahne, no len pár hodín po založení kampane sa vyzbieralo vyše 2 000 € od desiatok ľudí, ktoré mohli byť použité aj užitočnejšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia